Hastings en omgeving maart 2015

Hastings en omgeving maart 2015

Een kort bezoekje (vier dagen) aan Engeland. Ditmaal verbleven we in een B&B, Minstrel’s Rest (ingericht in middeleeuwse stijl) in de stad Hastings. De stad zelf hebben we niet zoveel bezocht. De omgeving des te meer.

Dag 1

Onze eerste stop onder een schitterende zon: Birling Gap and the Seven Sisters nabij Eastbourne, East Sussex.

Dag 2

Na een stevig ontbijt in een middeleeuwse setting trokken we op verkenning naar twee kastelen. Eerst Bodiam Castle nabij Robertsbridge, East Sussex en daarna Scotney Castle nabij Tunbridge Wells, Kent.

Dag 3

En dan nu naar het dorpje Battle, East Sussex, voor een bezoek aan het slagveld en de abdij. Je kan de omgeving van het slagveld bezoeken (in de mooie natuur). Zeker zo interessant is de tentoonstelling over de slag bij Hastings.

Dag 4

Na een goede nachtrust en vooraleer het kaneel over te steken, hebben we nog de tijd genomen om een versterkt landhuis te bezoeken, Ightham Mote nabij Sevenoaks, Kent.

Hastings (Sussex)